HP printere

Hos Hertels Boresko A/S finder du et stort udvalg i HP printere. Vi har printere til både A4 og A3, og vi har printere, der er velegnede til både store og små behov. Vælger du en printer fra HP, kan du forvente en brugervenlig printer, der kan udskrive i en god kvalitet.

Køb din nye HP printer hos Hertels Boresko A/S til en god pris. Læs mere

Anbefalet
HP Officejet Pro 9010e AiO HP Officejet Pro 9010e AiO
Kundefavorit
1128330
 
DKK 1.868,75 / Stk. inkl. moms
DKK 1.495,00 ekskl. moms
HP Officejet mobil printer 250 AiO HP Officejet mobil printer 250 AiO
1313933
 
DKK 3.259,76 / Stk. inkl. moms
DKK 2.607,81 ekskl. moms
HP Officejet Pro 8730 e-AiO HP Officejet Pro 8730 e-AiO
1626004
 
DKK 3.248,75 / Stk. inkl. moms
DKK 2.599,00 ekskl. moms
HP Officejet mobil printer 200 HP Officejet mobil printer 200
396225
 
DKK 2.662,33 / Stk. inkl. moms
DKK 2.129,86 ekskl. moms
HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw
1128341
 
DKK 6.998,35 / Stk. inkl. moms
DKK 5.598,68 ekskl. moms
HP Officejet Pro 9730e A3 HP Officejet Pro 9730e A3
537P6B
 
DKK 2.748,75 / Stk. inkl. moms
DKK 2.199,00 ekskl. moms
HP Color LaserJet Pro MFP M479fnw HP Color LaserJet Pro MFP M479fnw
W1A78A
 
DKK 3.991,80 / Stk. inkl. moms
DKK 3.193,44 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7
Vores anbefalinger til dig

Køb din nye HP printer hos Hertels Boresko A/S

Er du på udkig efter en ny printer, og overvejer du, om den skal være fra HP (Hewlett-Packard)? Så er du landet på den helt rette hjemmeside. Her hos Hertels Boresko A/S finder du nemlig HP printere til gode priser.

Vi har i vores sortiment både printere til A3 og A4. HP (Hewlett-Packard) er et af de mest populære mærker, når det kommer til printere. Du kan forvente funktionelle og brugervenlige printere i en god kvalitet - til en fornuftig pris.

Vi har i vores sortiment både HP printere velegnet til større virksomhed, hvor behovet for udskrivning er stort, ligesom vi også har mindre printere, der er velegnet til hjemmekontoret og mindre virksomheder. Vi har i sortimentet blandt andet HP all in one printere, multifunktionsprintere, HP laserprintere og HP mobil printere.

Hos Hertels Boresko A/S har vi alt, hvad du har brug for til din nye HP printer. Vi har et stort udvalg i både blækpatroner og toner, ligesom vi også har et stort udvalg i kopipapir i forskellige kvaliteter.

Hvilken HP printer skal jeg vælge?

Når du skal vælge din nye HP printer, er det selvfølgelig vigtigt, at du får valgt den rigtige printer. Er du ikke så teknisk anlagt, kan det være svært at overskue, hvor man skal starte. Fortvivl ej. I dette afsnit dykker vi dybere ned i, hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du skal vælge den helt rigtige HP printer.

Hvilken type HP printer skal jeg vælge?

Noget af det vigtigste at overveje, inden du bestiller din nye HP printer er, hvorvidt det skal være en blækprinter eller en laserprinter. Du kan nedenfor læse mere om fordelene og ulemperne ved de forskellige typer af printere, samt hvilke andre ting du bør overveje, før du køber din nye HP printer.

Blækprinter

Skal du udskrive billeder i en høj kvalitet, så vil en blækprinter være det bedste valg. Mange blækprintere kan udskrive på fotopapir, så dine billeder kan fremstå knivskarpt. Ønsker du at udskrive på fotopapir, skal du naturligvis altid undersøge, hvorvidt det kan lade sig gøre på den HP printer, du gerne vil købe.

Når du vælger en blækprinter fra eksempelvis HP, vil blækpatronerne ofte være billigere end tonerne til en laserprinter. Dog vil de i langt de fleste tilfælde ikke række lige så langt, hvorfor det kan blive dyrere økonomisk i det lange løb.

Udskriver du ikke så ofte, kan det være en ulempe med en blækprinter. Blækket kan nemlig tørre ud, hvis der går for længe mellem dine udskrivninger.

Laserprinter

Udskriver du primært tekst, og udskriver du mange sider af gangen, så er en laserprinter det rette valg. Laserprintere har nemlig en hurtig udskrivning, hvilket er rart, hvis du skal udskrive mange sider på en gang.

Udskriver du primært billeder er en laserprinter ikke det rigtige valg. Her vil en blækprinter i stedet være den bedste løsning.

En laserprinter bruger toner. En af fordelene ved toner er, at de ikke tørrer ud. Det betyder også, at printeren godt kan stå i en længere periode uden at blive brugt. Står printeren i mange måneder uden at blive brugt, kan det dog være en god idé at tage tonerne ud og lige ryste dem, inden de skal bruges igen.

Toner til en laserprinter er som regel dyrere end blækpatroner til en blækprinter. Dog kan de udskrive flere sider pr. tone, hvorfor det i det lange løb som regel vil blive billigere økonomisk med en laserprinter.

Andre væsentlige overvejelser

Før du køber din nye HP printer er der også andre væsentlige ting at forholde sig til. Det er for eksempel en god idé at spørge sig selv, hvor ofte printeren skal bruges. Er printeren til en stor virksomhed giver det mening at vælge en HP printer med flere papirskuffer, samt en printer der kan have en stor mængde toner/blæk i, så det ikke skal skiftes så ofte. Skal printeren bruges på hjemmekontoret, vil du med stor sandsynligvis kunne klare dig med en af de mindre modeller af HP printere.

Det er selvfølgelig også væsentligt at vælge din nye HP printer ud fra, hvilke størrelser du har behov for at kunne udskrive. Skal det være A4, A3 eller et helt andet format?

HP printere til privat og erhverv

I vores sortiment af HP printere finder du både printere velegnet til hjemmet og kontorer. Hvilken printer du skal vælge kommer nemlig meget an på dit forbrug, samt hvad du skal printe. Kontorer vil i de fleste tilfælde have et noget højere forbrug end private hjem, hvorfor det også giver mening med en printer, der dels kan printe hurtigere men også som kan indeholde en større mængde papir og blæk/toner, så der ikke skal skiftes papir hele tiden. I vores sortiment finder du både HP printere, der egner sig perfekt til hjemmet, ligesom vi også har printere, der kan klare større kapaciteter.

Blæk og toner til din HP printer

Det er (desværre) uundgåeligt, at en HP printer løbende skal have skiftet blæk eller toner. Her hos Hertels Boresko A/S finder du et kæmpe udvalg i både HP blækpatroner og HP toner. Vores blæk og toner kan købes til gode priser, og på mange af varenumrene i kategorien kan du få en mængderabat, hvis du køber ind i større mængder. Hvor meget du præcist kan spare, kan du se inde under hver enkelt blæk eller tone. Du finder hele vores sortiment i blæk og toner her.

Papir til din HP printer

Når du bestiller en ny printer fra HP, er det selvfølgelig også vigtigt med noget ordentligt papir til printeren. Her hos Hertels Boresko A/S finder du et kæmpe udvalg i kopipapir i mange forskellige kvaliteter og farver. Nu vil nogen nok sidde at tænke: “Er kopipapir ikke bare papir?”. Sådan er det ikke helt.

Der findes nemlig rigtig mange forskellige kvaliteter kopipapir. De mest almindelige kvaliteter til hverdagsbrug er 80g. Det er en driftsikker kvalitet til print af dokumenter såsom fakturaer og lignende. Der kan dog også være nogle tidspunkter, hvor det kan give mening at vælge en bedre kvalitet såsom 100g, 120g eller 160g. Det kan for eksempel være, hvis du skal udskrive et tilbud til en kunde, hvor du gerne vil signalere kvalitet.

Der findes også et hav af farver forskelligt kopipapir. De fleste bruger dog her den hvide farve til traditionelle dokumenter. Ønsker du at skille dig lidt ud, er det farvede kopipapir værd at overveje.

Ud over at tænke over kvaliteten af papiret, er det selvfølgelig også vigtigt med den rette størrelse kopipapir til din nye HP printer. Hvilke formater skal du udskrive, og hvilke formater kan printeren klare? Vi har i vores sortiment både A4 og A3 papir i mange forskellige kvaliteter.

Print nemt fra mobilen

En af fordelene, når du vælger en HP printer er, at det med mange af modellerne er let og hurtigt at udskrive fra smartphones og tablets. Det kan for eksempel fungere ved, at din mobile enhed og din printer er koblet op på det samme trådløse netværk.

Du kan også downloade HP Smart appen, hvor du let kan printe fra. Det er en super brugervenlig app, hvor du let kan justere kvaliteten på udskrivningen, og vælge hvilke sider der skal printes. Husk altid at læse under hver enkelt printer i vores sortiment, hvorvidt den understøtter udskrivning fra mobile enheder, og hvordan det understøttes.

Udskrivning fra mobile enheder er særlig smart, hvis det er den, du bruger mest i dagligdagen. Så slipper du nemlig for at skulle at skulle overføre filerne til din computer, inden du udskriver dem.

Har du spørgsmål til valg af printer?

Har du spørgsmål til nogle af HP printerne i vores sortiment? Eller måske omkring levering eller nogle af vores andre produkter? Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice har åbent mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15. Du kan kontakte vores kundeservice på enten e-mail hp@Hertels Boresko A/S.dk eller på tlf. 5572 1075. Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage med svar på din henvendelse hurtigst muligt. Typisk allerede den næstkommende hverdag. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige HP printer til dine behov.

Se hele vores store udvalg i printere her. Eller se vores udvalg i laserprintere og mobile printere.