Håndsprit med pumpe
Anbefalet
ENHÅNDSBETJENT SPRIT DISPENSE
Kundefavorit
P1001
 
DKK 31,19 / Stk. inkl. moms
DKK 24,95 ekskl. moms
Hånddesinfektion Abena Gel 85% 600 ml med pumpe
Spar 15%
1122413
Normalpris DKK 41,19
Fra DKK 34,94 / Stk. inkl. moms
DKK 27,95 ekskl. moms
Hånddesinfektion Plum Gel 85% 600 ml med pumpe
Spar 20%
1723993
Normalpris DKK 56,19
Fra DKK 44,94 / Stk. inkl. moms
DKK 35,95 ekskl. moms
Hånddesinfektion Plum sprit 85% 600 ml. med pumpe
Spar 19%
1666663
Normalpris DKK 72,44
Fra DKK 58,69 / Stk. inkl. moms
DKK 46,95 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4
Vores anbefalinger til dig

Håndsprit med pumpe kan hjælpe med at dosere den rigtige mængde

På grund af pandemien blev hyppig håndvask og håndsprit en fast del af mange menneskers dagligdag, og selv efter pandemien bruger mange mennesker stadig håndsprit. Håndsprit med pumpe er også stadig et fast inventar hos mange shoppingcentre, butikker, arbejdspladser m.m. Da mange gerne vil holde fast i de gode vaner, som vi skabte under pandemien, og samtidig giver håndsprit med pumpe gæsterne en mulighed for at bruge håndsprit, inden de går ind, hvilket giver en ekstra tryghed.

Håndsprit med pumpe kan hjælpe med at dosere den rigtige mængde til brugeren. Man skal have ca. 3 ml, hvilket ofte er 3 pump. Dette kan være med til at formindsker overforbrug. Håndsprit er særdeles effektivt til at fjerne bakterier og vira fra hænderne samtidig med, at håndsprit er mildere og mere skånsom over for huden, end hyppig håndvask er. Især hvis håndspritten indeholder glycerin eller et andet hudplejende middel.

Har man derfor tør, irriteret hud eller håndeksem, kan håndsprit være et godt valg. Er huden beskadiget, kan det svie at få håndspritten på hænderne, men det er ikke skadeligt for huden.

Håndsprit med pumpe til at have stående på kontoret, derhjemme m.m.

Håndsprit med pumpe er også et godt redskab til at desinficere sine hænder, når der ikke er vand og sæbe i nærheden. Derved mindsker man risikoen for spredningen af bakterier og virus. På denne side kan du se vores udvalg af håndsprit med pumpe fra mærker som Plum, Tork og Meraki. Modellerne kommer i størrelser fra 490 til 600 ml.

Mange af modellerne kan placeres på steder, hvor man ønsker at tilbyde håndsprit i en periode eller ikke har mulighed for at montere en dispenser på væggen. Modellerne er gode at have stående derhjemme, på kontoret, arbejdspladsen eller andre steder, hvor man vil forebygge spredningen af bakterier og virus samt opretholde god håndhygiejne.

En anden fordel ved at have en håndsprit med pumpe, som ikke er monteret til væggen er, at man kan flytte rundt på den. Så den ene dag kan den stå i mødelokalet, og næste dag kan du stille den ude i frokoststuen.

Man kan også købe flere modeller hjem, hvis man ikke ønsker at flytte rundt på produkterne, eller hvis gerne vil have et produkt i hvert rum. Heldigvis giver vi mængderabat på næsten alle produkter i denne produktkategori, hvilket er særdeles godt for dig, som ønsker mange af de samme produkter.

Alt efter hvilket behov du skal have opfyldt, har vi næsten helt sikkert en håndsprit med pumpe, der kan matche det.

Køb håndsprit med pumpe lige her hos Hertels Boresko A/S

Håndsprit er effektivt til at dræbe bakterier og virus, og det dræber dem lige så godt, som almindelig håndvask gør, og håndsprit er særdeles brugbart, når der ikke er mulighed for at vaske sine hænder med vand og sæbe.

Håndsprit er mere effektiv overfor mikroorganismer end vand og sæbe, men det er ikke altid det bedste valg. Er dine hænder synligt beskidte, fugtige eller fedtede, skal man vaske hænderne med sæbe. Man vil nemlig ikke få den optimale effekt ud af håndspritten, og dermed vil hænderne ikke blive helt rene.

Vi forhandler udvalgt modeller indenfor håndsprit med pumpe i forskellige kvaliteter og prisniveauer, så du har mulighed for at finde et produkt, som passer til dit behov og budget.

Her på siden finder du vores udvalg i håndsprit med pumper. Se også hele vores udvalg af håndsprit her, Plum håndsprit eller Abena håndsprit