Tryksager


Grafiske print løsninger 

Det fordrer kompetencer indenfor grafik, printproduktion, kreative og visuelle evner og ikke mindst IT på både hard- og software.

Hertels Boresko A/S har en maskinpark med produktionsmaskiner, storformat plottere og en række efterbehandlingsudstyr.

De primære opgaver, der løses, er bl.a. foldere, brochurer, plakater, bannere, postkort og visitkort, men vi tilbyder også vores ekspertise indenfor laminering, indbinding, kuverter, brevpapir, kalendere, indbydelser, magnetskilte og plastikkort til identifikation.

Uanset opgavens omfang ydes service inden for grafik og markedsføring, hvorfor vi samarbejder med en række virksomheder inden for tryksagsproduktion.

Du kan læse mere om vores primære tryksager ved at holde din mus henover eller klik på et af de 15 nedenstående links.

Du kan læse mere om vores 15 primære tryksager herunder.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål - telefon: 46 37 24 36


Banner

Vi har mulighed for at levere bannere til seminarer og kurser, bannere til facader og bygninger. Bannere er effektivt til at få dit budskab frem. Brug det også på byggepladser, indkørsler mv. Vi hjælper gerne med grafik og opsætning.

Du kan bruge bannere både udendørs og indendørs. Vi leverer dine bannere på brandhæmmende materiale med til luftgennemtræk og monterer også med det rigtige antal øjer, så du nemt kan fastgøre dit banner. Så er du altid sikret en god kvalitet og til god pris.

Vi printer på materiale, der er godkendt til messer og udstillinger. Vi kan trykke og printe i mange forskellige lay-outs og vi trykker på mange forskellige medier. Vi leverer bannere op til 130 cm på den korteste led.

 

Se produkt - klik her

 

Brochure

Brochurer er i hele taget god til at gøre reklame for din virksomhed eller give både nye potentielle og eksisterende kunder den rigtige information om services og ydelser.

En brochure indeholder typisk mere end fire sider. Vi printer mange typer af brochure opgaver, herunder produktkatalog, prislister, undervisningsmateriale og andre former for salgs- og informationsmaterialer. Står du med en opgave der haster, så løser vi også det. Oftest printer vi fra dag til dag, uden at opgaven koster ekstra tillæg.

Vi leverer også brochurer med squarefold (fra 16 sider) – som giver en katalog lignende bagkant på ryggen, så brochuren får en ekstra lækker finish.

 

Se produkt - klik her

 

Plakat

Plakater kan bruges til at skabe opmærksomhed på udstillinger, messer, seminarer eller til information i din virksomhed.

Du kan få trykt dine plakater på udendørs materiale, så de kan modstå fugt og smuds eller på topkvalitets fotopapir. Vi kan printe storformater op til 130 cm på den korteste led og på endeløse baner, så inden problemer i op til 10 m. Vi har flere storformatsprintere, så vi kan printe på mange forskellige papirtyper.

Vi kan også lave store formater i specielle udskæringer på en række forskellige papirtyper og til opsætning på forskellige flader, herunder opklæb, asfalt og gulve. Du kan få trykt dine plakater på udendørs materiale, så de kan modstå regn eller på fotopapir.

 

Se produkt - klik her

 

Roll-Up

Et Roll-Up banner er en løsning, som hurtigt kan sættes op på enhver lokation, hvorfor et Roll-up banner giver dig rig mulighed for at eksponere dit brand, budskab og mange andre ting.

Skal du bruge din roll-up i meget lys, kan en sort baggrund være en mulig løsning afhængigt af, hvordan dit motiv er designet. Det anbefales ligeledes ikke at placere din tekst for lavt, da det ikke kan ses pga. af kassetten. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os  -  vi kontakter altid dig, hvis designet ikke opfylder kravene til et godt print.

Vi designer og printer roll-up på en brandhæmmende dug (ikke plast) af høj kvalitet og monterer dugen med ekstra forstærkning, så det ikke skrider så nemt.

 

Se produkt - klik her

 

Hæfte

Hæfter til foreninger, interesseorganisationer, institutioner, virksomheder m.m.

Vi printer dine hæfter i sort/hvid eller farver. Vi printer på papir fra 80 gr. til 170 gr. Vi kan også printe separat omslag i kraftigere kvalitet. Du kan også få dine hæfter med squarefold (fra 16 sider) – som giver en katalog lignende bagkant på ryggen, så hæftet får en ekstra lækker finish.

Det kan være en god idé at overveje gramvægt, hvis hæftet skal udsendes med posten. Her har vi også mulighed for at køre adresseflet på dit omslag eller printe labels med adresser. Som udgangspunkt leverer vi hæfter i A5 og A4 format, men vi kan også levere hæfter i andre formater.

 

Se produkt - klik her

 

Flyers

Skab opmærksom ved uddeling af flyers. Du kan hurtigt få dit budskab ud ved brug af flyers.

Flyers kan bruges til flere forskellige formål - Brug flyers til uddeling til kunder, ved arrangementer, byfester eller på gågaden. Ved at uddele flyers med et defineret budskab, kan effektivt gøre opmærksom på din virksomhed.

Vi kan printe dine flyes med print på 1 eller 2 sider og på 100 gr. til 300 gr i sort/hvid eller farver. Vi renskærer dine flyers, så du har mulighed for print til kant, hvilket giver en høj kvalitet af dine flyers. Vi leverer hurtigt fra færdigt materiale og kan også hjælpe med at designe grafik og/eller formulere dit budskab. Vi printer A6,A5, A4, A3, M65 – ellers spørg om andre formater.

 

Se produkt - klik her

 

Beachflag

Beachflag (også kaldet et reklameflag) kan bruges til alle lejligheder, da det er langt mere mobilt.

Et beachflag kan blandt andet bruges til midlertidige budskaber eller tilbud, men kan også bruges til permanent virksomhedsbranding. Beachflag bruges både indendørs og udendørs, hvor virksomhedsbranding primært benytter sig af et beachflag til udendørsbrug.

Vær opmærksom på om et beachflag er med fod eller jordspyd. Spyddet er perfekt, hvis man vil sætte flaget i jorden udenfor, mens foden bør benyttes, hvis flaget skal stå indenfor eller på asfalt. Et beachflaget kan opstilles på få sekunder.

 

Se produkt - klik her

 

Folder

En folder kan både give et hurtigt overblik over dine produkter, ydelser og services såvel som skabe et godt indtryk hos nye protentielle kunder.

Foldere er ét stykke papir foldet en gang til fire sider eller to gange til seks sider eller kolonner. Vi printer foldere til hovedsagelig messer, udstillinger og salgsinformationer, men hos os er ingen opgave hverken for lille eller stor - vi printer oftest fra dag til dag, også når opgaven haster og uden at det koster ekstra tillæg.

Som udgangspunkt leverer vi foldere i følgende tre formater: A5, A4 og M65 – ellers spørg om andet format. Vi printer foldere både i sort/hvid og i farver.

 

Se produkt - klik her

 

Etiketter

Klistermærker (Etiketter) er en nem og prisbillig måde at promovere dit brand på og booste din markedsføring ved uddeling til kunder eller ved at sætte klistermærkerne på produktemballage.

Vi printer klistermærker på en selvklæbende folie. Materialet er smuds og fugt bestandigt og kan bruges til mange formål på emballage, vinduesfacader, dvd m.m.

Vi kan plotterskære dine klistermærker, så de kan have forskellige udformninger afhængigt af, hvor de skal sidde. Vi printer på en lang række af forskellige papirtyper til forskellige formål. Vi printer på mat, blankt, sandblæst og transparent.

 

Se produkt - klik her

 

Folie

Mange selvklæbende folier er UV og vejrbestandige. De holder i årevis, da vi printer med latex, som slutter med en varmeproces. Selvklæbende folie kan nedtages igen med brug af skraber eller varme.

Selvklæbende folie kan anvendes som klæb på køretøjer (cvr nummer eller salgsfremmende budskab), til opklæb på ejendomme, til skiltedekoration, vinduesudsmykning, facade afdækning og sikkerhedsmærkater samt på emballage. Vi kan plotterskære eller figurskære, så vi kan renskære dine motiver i forskellige figurer og udformninger, hvorfor vi kan printe bogstaver.

Vær opmærksom på at som standard kan folie ikke højtryksspules og autovaskes, der skal det speciel lamineres – hør nærmere, hvis det er et krav.

 

Se produkt - klik her

 

Postkort

Et postkort er et populært reklameværktøj, som kan bruges på så mange måder – fra direct-mail-kampagner til indlægssedler, reklamegaver med mere. Uanset om du er vært for et særligt arrangement eller reklamerer for din onlinebutik, kan du give eksisterende og potentielle kunder alle dine oplysninger i et smart format, der kan stikkes i lommen.

Postkort printes i A6 eller A5 på papir, der er blank på den ene side, så dit motiv står skarpt og mat på den anden side, så det er nemt at skrive på. Vi printer på 260 gram ChromoCard, så kvaliteten er i top.

Vi opsætter gerne dit postkort med den ”traditionelle” bagside med mulighed for at skrive på linjer og markering af frimærke. 

 

Se produkt - klik her

 

Tegninger

Få printet dine tegninger når du udarbejder tilbud eller færdes på byggepladsen. Vi printer tegninger fra A4 til A0 i både sort/hvid og farver.

Vi printer tegningstryk til byggeopgaver, licitationer, print fra DVD og kan også hente fra servere m.m. Vi printer tegninger på almindelig papir. Vi kan også printe tegninger på andre papirtyper.

Vi printer f.eks. voksdug til flere kunder, så de kan klare fugt og snavs på byggepladsen. Vi kan også scanne gamle tegninger, så de kan arkiveres elektronisk. Vi scanner typisk i PDF.

 

Se produkt - klik her

 

Tapet

Tapet kan forandre det visuelle udtryk af et rum helt og aldeles - Vi tilbyder både kampagnetapet og tapet til permanent brug.

Kampagnetapetet påføres vand på klæbesiden med en forstøver og efterfølgende sættes op med en fugtig klud. Når du ikke længere skal bruge kampagnetapetet, så afmonteres det med vand igen. Det anbefales ikke at udsatte kampagnetapetet for direkte sollys. Det er nemt at montere og flytte rundt på.

Tapet designes og printes som udgangspunkt i op til 120 cm i bredden – ellers spørg om formater. Du kan vælge  at anvende dine ideer eller vælge mellem et hav af skabeloner. Hurtigt levering af færdigt materiale og kan også hjælpe med at designe grafik.

 

Se produkt - klik her

 

Visitkort

Visitkortet er ofte med til at danne et førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed. Derfor er det vigtigt at du får den rigtige kvalitet, udtryk, størrelse og tryk.

Vi printer typisk 85x55mm på hvidt 300 gr. papir bestrøget eller ubestrøget. Vi kan også aftale en papirtype, der passer til dit udtryk og virksomhed. Det er ligeledes muligt med tryk på begge sider ligesom det er muligt at sætte sit eget præg ved f.eks. at pålægge guld-eller sølvfolie, prægning, lak og kachering.

Hos Hertels Boresko A/S får du større indflydelse på design og kvalitet på dine visitkort end på de hjemmesider som tilbyder visitkort efter fast skabelon. Vi åbner op for kreative muligheder for at designe dit eget visitkort.

 

Se produkt - klik her

 

Messeudstyr

Skal din virksomhed på messe, besøge et marked eller afholde en reception? Vi er leveringsdygtige i både messevægge og messediske.

Det hele leveres i en hardcase transportkuffert, som samtidig udgør en fin løsning til messedisk. Du kan vælge forskellige bordplader til din messedisk, brochureholder og spotlight til væggen for at fremhæve budskabet. Der medfølger også stativ til din messevæg, som påmonteres en banner. Kig forbi vores showroom og lad os sammen finde den rigtige løsning til din næste udstilling.

Så få hele pakken her. Al print, bagbeklædning og messeudstyr kan du vælge her til messestand. Vi tilbyder at udarbejde lige den pakke, der passer til dig.

 

Se produkt - klik her

 


Råd og ekspertise 

 

Dit materiale skal være i orden og dit udtryk skal være i top. Dit grafiske materiale sender også et signal om, hvor professionelt dine produkter, ydelser og service er.

Vi udfører opsætning af dine grafiske opgaver, herunder hjælp til layout, udkast, tekst- og billedbehandling, rentegning af logo, idéudvikling, scanning og rentegning af logo. Kom med dit materiale og idéer, så bringer vi det til live.

Hvis du selv sætter dit materiale op, så kontakt os inden. Vi giver gerne teknisk support, så vi kan printe dit materiale optimalt. Vi arbejder også med designlinie. Vi kan udvikle en ny designlinie til dig. Vi kan udarbejde skabeloner, så medarbejdere meget hurtigere kan lave deres foldere, brochure, plakater eller lign.

 

Carsten Hoffmann-Nielsen

Specialist i kopi & print
Tlf.: 46 37 24 36
Mail: chn@hertelsboresko.dk