AOC Q27G2U/BK 27" gaming skærm
Varenummer: 396479
.
DKK 1.911,25 / Stk.
DKK 1.529,00 ekskl. moms
 •  
AOC gaming skærm


Mere information

 • AOC Q27G2U er den nyeste flade skærmmodel fra AOC, der kommer med en hurtig opdateringshastighed på 144 Hz.

  Dens reaktionstid på 1 ms og FreeSync Premium-teknologi giver glidende, smukke billeder, som endda sørger for, at du får mere ud af spil med avancerede krav, og at du bevarer en konkurrencemæssig fordel i multiplayer-spil.

  OPDATERINGSRATE PÅ 144HZ betyder at du kan vinke farvel til at billedet hakker og har slørede bevægelser. Med en 144 Hz opdateringsfrekvens bliver billederne skarpere og billedstrømmen mere glidende, dermed kan du justere dine skud præcist og sætte pris på high-speed racerløb i al deres herlighed.

  RESPONSTID PÅ 1 MS betyder hastighed og forbedret oplevelse uden problemer. Hurtige bevægelser og dramatiske overgange vil ses glidende og uden billedforstyrrelser.

  FREESYNC PREMIUM sikrer billeder af den bedste kvalitet, selv i spil med hurtigt tempo. AMD FreeSync Premium-teknologien sikrer, at GPU'ens og skærmens opdateringshastigheder synkroniseres, hvilket giver en glidende spiloplevelse uden tearing ved den højeste ydeevne. AMD FreeSync Premium har en opdateringshastighed på mindst 120 Hz, hvilket reducerer luftslør og gør billedet skarpere, så oplevelsen bliver mere livagtig. LFC-funktionen eliminerer risikoen for hakken i tilfælde af, at billedhastigheden kommer ned under opdateringshastigheden.

 • Mærke AOC
  Farve Sort/Rød
  Type QHD - 144 Hz
  Størrelse 27"