Wergon - Vitus - Justerbar Desktop holder til Tablet/Laptop 9-15.6" - Sølv
Varenummer: K66OA-1S-01
.
DKK 799,69 / Stk.
DKK 639,75 ekskl. moms
 • Det er afgørende at du får den korrekte arbejdsstilling for ikke at få ondt i skulder, led og øjne. Og det er ofte en god ide at ændre position i løbet af arbejdsdagen for at få lidt variation og undgå ondt i kroppen og dette kræver udstyr som er fleksibelt og kan justeres efter ønske. Denne flot designede holder fra WERGON leverer alt dette, du kan justere armen 360 grader, ogholderen kan justeres i alle vinkler og du kan justere højden, alt dette gør du altid kan få den mest ergonomisk korrekte arbejdsstilling. Uanset om du sidder ned, står op eller sidder et godt stykke fra skærmen, så skal du blot justere til den stilling som passer lige præcis til dig.

  Denne model kan du både benytte til din laptop eller tablet, dette giver fleksible muligheder for altid at udføre dit arbejde under de rigtige arbejdsstillinger.

  WERGON leverer højkvalitets tilbehør og møbler til kontoret, og der gåes ikke på kompromis med kvaliteten eller designet. Simple is Best, udtrykkes meget klart gennem hele Wergons sortiment og er en af årsagerne til der opnås et robust og holdbart design og det enkle udtryk passer også ind i alle hjem og kontorer.

   

  Specifikationer:
  Brand: WERGON
  Model: Vitus
  Materialer: Aluminium + ABS
  Kapacitet: Max 7kg.
  Beslag til bord: ml. 0-42mm
  Arm længde: 420mm
  Højde: 310mm
  Roterbar arm: 350 grader
  Justerbar højde
  Vidde af holder til tablet: 140-190mm
   
  Kompatibel med:
  iPad / Tablet 9-10.1""
  Laptop, MacBook, Bærbar 10-15.6""

  Pakken indeholder:
  1 x Wergon - Vitus - Justerbar Desktop holder til Tablet/Laptop 9-15.6"" - Sølv

 • Mærke Wergon
  Farve Sølv