WERGON - Tristan - Justerbar Alu holder med hjul - Laptop 10-17" / Tablet 4-14" - H:83-130cm - Sort
Varenummer: K66UP-9L02
.
DKK 1.700,00 / Stk.
DKK 1.360,00 ekskl. moms
 • Super flot designet holder til din Laptop, smartphone & tablet der kan sørge for, at du får den rette synsvinkel, når du f.eks ser film & serier og andet på din skærm. Har du ikke den rette synsvinkel og skal du selv sidde og holde din enhed kan det føre til ondt i øjnene, arme, skuldre og andre led. En holder behøver ikke være grim og klodset, der er kræset for designet så den passer perfekt til det skandinaviske og vil se godt ud i de fleste hjem og kontorer.

  Den passerer til næste alle bærbare computere, smartphones og tablets, og der er låst på alle hjul, så den altid står super stabilt. Med hjul er den nem at flytte rundt på i hjemmet eller kontoret og for virksomheder er den ideel når de laves præsentationer og lignende. Du kan med fordel bruge den i hjemmet, når du arbejder, ser serier og film, og den vil passe godt i både stue og soveværelse, men også perfekt til kontoret og arbejdspladsen til præsentationer.

  WERGON leverer højkvalitets tilbehør og møbler til kontoret, og der går ikke på kompromis med kvalitet eller designet. Simple is Best, udtrykkes meget klart gennem hele Wergons sortiment og er en af ​​årsagerne til der opnås et robust og holdbart design og det enkle udtryk passer også ind i alle hjem og kontorer.

  Specifikationer:
  Mærke: WERGON
  Model: Tristan
  Materiale: Aluminium + ABS
  Justerbar højde: 83-130cm
  4 x Hjul med lås
  Roterbar holder: 360°
  Holder kan vippes: -60~+90°
  Holder kan drejes 90°
  Max belastning: 11 kg
   
  Kompatibel med:
  Laptop, MacBook, Bærbar 12-17""
  iPad / Tablet 4-14""
  Smartphone / iPhone 4-14""
   
  Pakken indeholder:
  1 x WERGON - Tristan - Justerbar Alu holder med hjul - Laptop 10-17"" / Tablet 4-14"" - H:83-130cm - Sort
  1 x Holder til Laptop
  1 x Holder til Tablet
 • Mærke Wergon
  Farve Sort