WERGON - Titan - Justerbar Dual LCD / Monitor skærm holder/arm - til 2 skærme Max 32" - Sort
Varenummer: K66OL-2-03
.
DKK 1.300,00 / Stk.
DKK 1.040,00 ekskl. moms
 • Det er afgørende at du får den korrekte arbejdsstilling for ikke at få ondt i skulder, led og øjne. Og det er ofte en god ide at ændre position i løbet af arbejdsdagen for at få lidt variation og undgå ondt i kroppen og dette kræver udstyr som er fleksibelt og kan justeres efter ønske. Denne flot designede holder med to arme fra WERGON leverer alt dette, du kan justere armene 360 grader, og skærmen kan justeres i alle vinkler og du kan justere højden, alt dette gør du altid kan få den mest ergonomisk korrekte arbejdstilling. Uanset om du sidder ned, står op eller sidder et godt stykke fra skærnen, så skal du blot justere til den stilling som passer lige præcis til dig.

  Med to skærme får du et klart bedre overblik over dine opgaver og med denne smarte holder kan du justere begge skærme til de ønskede postioner.

  Du kan nemt holde styr på alle ledningerne langs røret med clips så det nærmest ser helt usynligt ud og monteringen af holderen til bordet er yderst nemt med det medfølgende beslag. Har din skærm ikke VESA standard 75x75 eller 100x100mm, kan du med et adapterbeslag nemt få det til at passe.

  WERGON leverer højkvalitets tilbehør og møbler til kontoret, og der gåes ikke på kompromis med kvaliteten eller designet. Simple is Best, udtrykkes meget klart gennem hele Wergons sortiment og er en af årsagerne til der opnås et robust og holdbart design og det enkle udtryk passer også ind i alle hjem og kontorer.

   

  Specifikationer
  Brand: WERGON
  Model: Titan
  Materiale: Aluminium
  Dual skærm holder
  Justerbare arme 360 grader
  Justerbare skærm 90grader + tilt 55 grader
  3 akses justerbare systemer
  Skjult kabelsystem
  Passer til bordtykkels: 2-6cm
  Kapacitet: 5-10kg
  Størrelse: 310*520mm

  Kompatibel med
  Monitor skærme / Øvrige skærme 17-32""
  Fladskærme / LCD skærme 17-32""

  OBS: Afstand mellem huller bagpå skærmene skal være 75x75mm eller 100x100mm VESA standard
  VESA er den afstand som er mellem skruehullerne bagpå din skærm/TV og altid angivet i milimeter og Bredden er altid angivet først og derefter Højden.
  Er hullerne bagpå din skærm ikke VESA standard 75x75mm eller 100x100mmm, så kan dette nemt løses med en vægbeslags adapterplade som understøtter VESA 75x75 / 100x100mm

  Pakken indeholder:
  1 x WERGON - Titan - Justerbar Dual Monitor skærm holder/arm - Deskholder til 2 skærme Max 32"" - Sort
 • Mærke Wergon
  Farve Sort