WERGON - Milo - Laptop / iPhone / tablet - Justerbar Design - Alu holder H:31-95cm - Sølv
Varenummer: K66UP-8-01
.
DKK 999,69 / Stk.
DKK 799,75 ekskl. moms
 • Super flot designet holder til din Laptop, smartphone & tablet der kan sørge for du får den rette synsvinkel når du f.eks ser film & serier og andet på din skærm. Har du ikke den rette synsvinkel og skal du selv sidde og holde din enhed kan det føre til ondt i øjne, arme, skuldre og andre led. En holder behøver ikke være grim og klodset, der er kræset for designet så den passer perfekt til det skandinaviske og vil se godt ud i de fleste hjem og kontorer.

  Den passer til næste alle laptops, smartphones og tablets, og den er udført så den altid står super stabilt. Der er indbygget bakke til mus, så du får bedre muligheder for at opnå en ergonomisk korrekt arbejdsstilling og kan udføre alle opgaver. Du kan med fordel bruge den i hjemmet når du arbejder, ser serier og film, og den vil passe godt i både stue og soveværelset, men også perfekt til kontoret og arbejdspladsen til præsentationer.

  WERGON leverer højkvalitets tilbehør og møbler til kontoret, og der gåes ikke på kompromis med kvaliteten eller designet. Simple is Best, udtrykkes meget klart gennem hele Wergons sortiment og er en af årsagerne til der opnås et robust og holdbart design og det enkle udtryk passer også ind i alle hjem og kontorer.

   

  Specifikationer:
  Brand: WERGON
  Model: Milo
  Materialer: Aluminium + ABS
  Justerbar højde: 31-95cm
  Højde af stang: 88cm.
  Armlængde: 42cm.
  Roterbar holder: 360°
  Holder kan vippes: -60~+90°
  Holder kan roteres 90°
  Med indbygget bord til mus

  Kompatibel med:
  Laptop, MacBook, Bærbar 10-15""
  iPad / Tablet 7-10""
  iPhone / Smartphone 3.5-6""

  Pakken indeholder:
  1 x WERGON - Milo - Laptop / iPhone / tablet - Justerbar Design Alu holder H:31-95cm - Sølv
  1 x Holder til Laptop
  1 x Holder til Tablet
  1 x Holder til smartphone

 • Mærke Wergon
  Farve Sølv
Andre købte også