Contour Laptop Riser
Varenummer: 396518
 
DKK 624,69 / Stk.
DKK 499,75 ekskl. moms
 •  
Contour Laptop Riser


Mere information

 • Laptop Riser er et bærbar computerstativ og en god tilføjelse til din ergonomiske arbejdsstation – hvad enten du er hjemme eller på kontoret. Laptop Riser er designet til at hjælpe dig med at hæve din bærbare computer op til øjenhøjde. På denne måde giver Laptop Riser dig mulighed for at undgå at krumme din ryg eller bøje i nakken mens du arbejder på computeren. Laptop Riser er dit ergonomiske udstyr, der hjælper dig med at sikre en sund og naturlig kropsholdning og reducere spændinger og smerter i nakke, skuldre og ryg.

  Laptop Riser følger de andre Contour Design-produkter i sit design, der er både elegant og robust. Det er designet til at passe til dit skrivebord, selv med begrænset plads. Det er designet, så det er let at tage med og derved velegnet til alle, der er på farten eller ønsker at forbedre deres nuværende arbejdssetup med en ekstra skærm.

  Laptop Riser justeres let mellem 0 og 75 grader fra dit bord, og kan hæve skærmen på din bærbare computer til en ergonomisk højde, hvor du undgår at bøje nakken eller krumme ryggen.

 • Mærke Contour
  Farve Grå
  Størrelse B270 x D260 x H50 mm