Muleposer

mulepose med logo

Bestil Muleposer med eget tryk på

Alle produkter i denne kategori kan bestilles med dit eget tryk eller logo.

Kontakt Hertels Boresko A/S' kundeservice for at få et tilbud..

Kundeservice email: info@hertelsboresko.dk

Reklameartikel-afdeling telefon: 55 58 09 20

Vores kundeservice har åbent mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvis du har spørgsmål til nogle af muleposerne i vores sortiment, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har spørgsmål til hele processen omkring at trykt logo eller andet på muleposerne.

Stort udvalg i muleposer med tryk og logo

Søger du muleposer med tryk eller logo på? Så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Her hos Hertels Boresko A/S fører vi nemlig et stort udvalg i flotte muleposer i en god kvalitet, hvor du har mulighed for at få trykt dit helt eget design på - for eksempel virksomhedens logo, grafik til en specifik kampagne eller et design, du synes er flot.

I vores udvalg i muleposer med logo, finder du et væld af flotte farver. Vi har blandt andet muleposer i blå, grøn, gul, sort og meget mere. Kort sagt finder du masser af flotte muleposer i en fantastisk kvalitet, der er velegnet at have med på indkøbsturen, strandturen, shoppingturen og lignende.

Opnå øget eksponering med muleposer

Muleposer med firmalogo er en god måde til at opnå øget eksponering. En mulepose med logo og tryk kan deles ud til kunder, leverandører, medarbejdere med mere. De kan for eksempel gives som merchandise til messer eller som gave. Det er ikke mange, der skal tage muleposen i brug, før der over tid er mange mennesker, der har mulighed for at blive eksponeret for virksomhedens logo. Mange handler ind flere gange om ugen, og bliver en mulepose med dit logo brugt som indkøbsnet her, vil dit logo/tryk nå ud til mange mennesker i det lange løb.

En mulepose med virksomhedens logo eller tryk på, kan for eksempel gives i forbindelse med levering af varer, gaver og lignende. I vores sortiment finder du muleposer i god kvalitet, som kan bruges i mange år og til mange forskellige formål.

Klik her og se udvalget i reklameartikler. Eller se vores sortiment i kuglepenne med logo og vand med logo her.