Kontormaskiner
Vores anbefalinger til dig

Kontormaskiner hos Hertels Boresko A/S

Vi af alle ved hvor vigtigt det er at have de rigtige kontormaskiner. Selvom begrebet kontormaskiner godt kan lyde lidt gammeldags, betyder det ikke at kontormaskiner ikke er vigtige.

Ethvert firma har i større eller mindre grad brug for kontormaskiner, til at gøre deres hverdag meget nemmere. Du kan derfor altid kontakte os for personlig og kompetent rådgivning, enten på telefon 55 72 10 75 mellem 8-16 mandag til torsdag eller fredag 8-15. Du kan også komme i kontakt med os på info@hertelsboresko.dk, hvor vi sidder klar til din henvendelse.

Skæremaskiner til papir, karton eller pap

I vores udvalg af skæremaskiner finder du maskiner i høj kvalitet, der er designet til at gøre hverdagen lettere for dig. Man kan altid bruge en skæremaskine i sin virksomhed, hvis man ønsker at lave reklamer, brochure, POS-materiale, skilte eller lignende. Det er derfor vigtigt at få sig en skæremaskine der er holdbar og skarp. Iblandt vores skæremaskiner, finder du modeller som kan skære i A4, A3 og A2.

Du finder vores sortiment af skæremaskiner lige her og og heriblandt gode skæremaskiner fra det velkendte og kvalitetsbevidste Dahle skæremaskiner.

Pakke- og Brevvægte til den moderne webshop

Du finder vores udvalg af pakke- og brevvægter og til den moderne webshop.

Det er vigtigt at du kender pakkens vægt når du skal oprette en forsendelse. Derfor kan du også indstille vægtene i vores sortiment i vægt-intervaller, hvoraf det er alt imellem 1 gram og helt op til 200 gram.

Når du endelig har fundet den helt rigtige pakkevægt for dig, må du endelig ikke glemme emballage til forsendelse, som du kan finde lige her.

Find din næste kontormaskine hos Hertels Boresko A/S

Uanset om du står og mangler kontormaskiner, udstyr til indbinding og lamellering, pakkevægte eller skæremaskiner, kan du med sikkerhed finde dette her hos Hertels Boresko A/S.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.