AV-udstyr
Vores anbefalinger til dig

Alt i AV-udstyr

Med et stort udvalg indenfor flipovers, lærreder og andet udstyr, som nærmest er en most til det moderne konferencerum, mødelokale eller klasseværelse, er du havnet det helt rigtige sted, hvis du er på, udgik efter AV-udstyr. Man skal ikke gå ned på AV-udstyr, da det i sidste ende handler om at skabe den bedste oplevelse for både kursisten og mødedeltageren, som for oplægsholderen. Hos Hertels Boresko A/S kan du også finde din nye projektor, hvis det er sådan én du leder efter. Vi har projektorer fra mærkerne Epson og Canon. Din projektor skal både kunne projicere et klart og tydeligt billede, samt være let at tilslutte og anvende, så det er jo meget heldigt at du kan finde din projektor til konferencerummet eller mødelokalet her.

AV-udstyr til mødelokaler og konferencer

Skal du til at holde en messe, konference eller større arrangement kan det være en fordel med navneskilte. Både så man lettere kan holde styr på deltagernes navne, men også, hvis publikum eller deltagerne kommer fra forskellige afdelinger, virksomheder eller foreninger. Vores navneskilte fås med klemme, magnetholder, nål og til at vikle rundt om halsen med en snor. Så der er redelig med mulighederne at vælge imellem, hvis man ikke gider at skulle stikke en nål gennem sin jakke, klistre et navneskilt på tøjet eller have et navneskilt hængende om halsen hele dagen.

Derudover finder du også visitkortholdere og nøglesnore i diverse former og varianter. En nøglekortsnor er både smart, hvis du gerne vil kunne identificere dig uden at skulle bøje dig helt forover for at vise dit navneskilt eller ID-kort.

Levering af AV-udstyr

Du kan finde dit AV-udstyr hos Hertels Boresko A/S. Vores leveringsbetingelser er gældende i hele Danmark, på nær på Grønland og Færøerne. Vores chauffører og fragtmænd leverer b.la. AV-udstyr i København og Odense. Du kan derfor roligt din nye projektor eller flipover hos Hertels Boresko A/S.

AV-udstyr - Oftest stillede spørgsmål

Her finder ud vores forsøgt på at svare på nogle af de mest gense spørgsmål ang. AV-udstyr.

Hvad er AV-udstyr?

AV-udstyr eller audiovisuelt udstyr, som AV er en forkortelse af, dækker over udstyr, der involverer brugen af hørelsen eller synet. Oftest i forbindelse med en præsentation, fremlæggelse eller arrangement. Det kan fx være projektor til mødelokalet, navneskilte til konferencer eller flipovers.

Se vores store udvalg i kontorartikler her. Eller se vores udvalg i tasker og flipover tavler.