Ergonomiske mus og produkter

54% har oplevet smerter og ubehag relateret til mange timers arbejde med mus.

En ergonomisk arbejdsplads er en væsentlig faktor, når du skal undgå belastningsskader og maksimere dit fysiske overskud.

En ergonomisk mus minimerer de gener, der opstår, når du laver gentagende bevægelser og er designet, så du får den bedst mulige arbejdsstilling.

Fordelene er mange når det gælder brug af ergonomiske arbejdsredskaber som en mus. Den rent helbredsmæssige fordel er, at du som bruger vil få en bedre arbejdsstilling og dermed opleve mere komfort. Og i takt med at komforten øges vil du opleve, at eventuelle smerter og ubehag, forårsaget af brug af en almindelig mus, reduceres.RollerMouse

RollerMouse er en ergonomisk computermus, der anbringes foran dit tastatur, så du slipper for at række ud efter musen. Du bevæger cursoren ved at bevæge rullestaven let med fingerspidserne. Alt, hvad du behøver for at styre din computer, er lige foran dig. Med denne ergonomiske mus eliminerer du de fleste gentagne bevægelser, der ellers kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled.

RollerMouse er ideel, hvis du døjer med eller ønsker at forebygge muserelaterede belastningsskader såsom musearm, tennisalbue, RSI, karpaltunnelsyndrom og senebetændelse (tendinitis).


UniMouse

Justere hældning på Unimouse i en hvilken som helst vinkel fra 35 til 70 grader. Seks programmérbare knapper og et behageligt scrollhjul giver din kreativitet helt frie tøjler. Du kan fx indstille midterklik-knappen til højreklik, hvis arbejdet med musen så føles bedre. Knapperne kan indstilles til stort set alle funktioner, så de opfylder dine unikke behov. Det eneste du behøver at gøre for at tilpasse knapperne, er at downloade vores driver – ganske enkelt. Unimouse har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award 2018 for sin fuldt justerbare vertikale mus. Prisen er en anerkendelse af designets høje kvalitet og den tekniske og funktionelle innovation, som denne mus repræsenterer.


Tilbehør

Tilbehør spiller en stor rolle, for dit velbefindende. En god håndledsstøtte eller en bred armstøtte kan være lige præcis det, der får din arbejdsstation til at fungere optimalt. Eller hvad med et tastatur, der kan indstilles til negativ tilt og dermed placerer dine hænder i den helt rigtige skriveposition. Vi har tænkt på det hele – se sortimentet her på siderne.


  Prøv i 14 dage

  Hertels og Contour Design tilbyder nu, at du og din virksomhed kan prøve et eller flere af Contour Designs ergonomiske produkter gratis og uforpligtende i 14 dage.

  Når du har udfyldt formularen, kontakter Contour Design dig, så I sammen kan finde den bedste løsning til dine behov. Herefter sendes de produkter, du ønsker at prøve.

  Når de 14 dage er gået, hører du fra os igen, så vi kan aftale, om du vil beholde eller returnere produkterne. Hvis du vil beholde dem,modtager du en faktura fra Hertels.

  Hvis du ønsker at returnere produktet, emballerer du det i den originale emballage og sender det retur til afsender i samme stand, som da du modtog det. Husk derfor at passe godt på den originale emballage.


  OBS:

  Ved at trykke på 'Send mail...' giver du samtykke til, at Hertels må anvende og videregive dine oplysninger til 3. part (Contour Design Nordic A/S) ifm. prøv gratis i 14 dage.