Kontorartikler Slagelse


Vi anbefaler til dig


Levering af kontorartikler til Slagelse

Er du på udkig efter kontorartikler i Slagelse, så er du på den helt rigtige hjemmeside. Her hos Hertels Boresko tilbyder vi nemlig et stort sortiment i kontorartikler. Vi leverer naturligvis kontorartikler til Slagelse, og du kan nemt bestille gennem vores shop.

Ønsker du at gøre dit køb af kontorartikler endnu nemmere i fremtiden, kan du lave en bruger på vores hjemmeside. Det giver dig mulighed for at se dine tidligere ordre og foretage en genbestilling. Du kan også lave favoritlister. Dem kan du eksempelvis bruge til de produkter, som du ofte køber. Du kan sagtens lave flere end en favoritliste. Du kan derfor også lave en ønskeliste med de produkter, som du ønsker dig.

Kontorartikler i Slagelse til både privat og erhverv

Her hos Hertels Boresko leverer vi kontorartikler i Slagelse til både privat og erhverv. Vi blev stiftet i 1934 og fejrede vores 80 års jubilæum i 2014. Derfor har vi rigtig mange års erfaring med salg af kontorartikler. I dag handler vi både med private og virksomheder som som store.

Her hos Hertels Boresko vil vi gerne gøre det nemt at bestille grønne kontorartikler på nettet. Derfor har vi mærkat Green Office, der gør det let og hurtigt for dig at vælge kontorartikler i Slagelse, der imødekommer en grøn profil. Du kan også klikke på menupunktet Green Office eller Green Office badget oppe i vores menu. Her kan du finde alle Green Office produkter. Produkterne der lever op til Green Office kravene har badget. Se efter det, når du navigerer rundt mellem vores produkter.

Stort udvalg hos Hertels Boresko

Hele vores varesortiment indeholder i skrivende stund mange tusinde varer. Heraf er mange af dem kontorartikler. Blandt vores mange kontorartikler Slagelse finder du eksempelvis kalendere, kuglepenne, kopipapir og meget mere.

På mange af vores kontorartikler kan du opnå en mængderabat, hvis du bestiller flere af produktet. Det gælder for eksempel på mange af vores kuglepenne og notesbøger.

Vi lægger stor vægt på den personlige kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller andet omkring kontorartikler Slagelse, er du naturligvis altid meget velkommen til at give os et kald på 55721075 eller sende os en e-mail på info@hertelsboresko.dk. Vi har åbent mandag - torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra kl.8-15. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontorforsyning Slagelse - bestil et sted og spar tid

Driver du et kontor, ved du nok, at det kan være tidskrævende at bestille kontorartikler, hvis du bestiller hos flere forskellige kontorforsyninger Slagelse. Hos Hertels Boresko har vi som nævnt et stort sortiment inden for kontorartikler Slagelse. Gennem vores store sortiment kan du spare meget tid ved at samle dine indkøb hos os. Vi gør det let for dig at købe dine kontorartikler, og dermed er du fri for at have mange forskellige leverandører. En fordel ved det er også, at du kun får en regning.

Ud over at levere kontorartikler til Slagelse, leverer vi også til kontorartikler i Odense.