Hvordan hjælper vi med hygiejnen i virksomhederne

   

Vi hjælper jer til større viden omkring god hygiejne på arbejdspladsen, fordi vi ønsker at skabe et større fokus på netop dette. Mange virksomheder vælger at lægge ansvaret hos rengøringspersonalet, og krydser fingre for at de gør det godt nok. De regner med at hygiejnen er i top, fordi de har rengøringspersonale til at gøre rent på bestemte tidspunkter. Faktum er dog, at rengøringspersonalet ikke gør rent en gang i timen, i løbet af dagen - så hvem skal sørge for den gode hygiejne her? Det skal I ved at sørge for, at der er sprit de rigtige steder, ordentlige forhold i kantinen, på toilettet, ved indgangen/receptionen, ved medarbejdernes arbejdspladser og så videre. Alt dette kan vi hjælpe jer med at få et overblik over, for det er nemlig ikke så svært som det kan lyde. Dog er det vigtigt at have styr på alle områder, så hygiejnen ikke glipper vigtige steder.

 

Vi tilbyder gratis og uforpligtende hygiejne besøg, til alle som kunne være interesserede. Med et hygiejnebesøg kan du blive klogere på hvor I som virksomhed kunne blive endnu bedre og få endnu større fokus på den gode hygiejne. Vi ønsker at hjælpe jer til en bedre forståelse for hvordan og hvor I kan forbedre jeres hygiejne indsats - alt sammen fordi I selv skal sørge for og sikre den gode hygiejne. I har som virksomhed selv ansvaret for at hygiejnen er god, og at jeres arbejdsplads er et sikkert sted at komme, både som medarbejder, kunde, samarbejdspartner og gæst. 

 

Hvorfor book hygiejne besøg/Hvad kan vi tilbyde 

   

Med et hygiejnebesøg, kan du uforpligtende få besøg af en af vores medarbejdere, som er specialister i hygiejne. Vi kommer ud til jer med vores viden indenfor håndtering af hygiejne og vil gennemgå virksomheden i samarbejde med jer og derigennem finde ud af hvor I kunne gøre en større forskel, måske I allerede har fuldt styr på det - det vil vi i samarbejde med jer vurdere og komme med forslag til forbedringer.  Ønsker I selv at undersøge om I kunne gøre det bedre, så se vores hygiejne guide eller læs selv op på hvilke generelle råd vi kommer med i forhold til hygiejne. Det gode ved selv at booke et hygiejnebesøg er, at vi kommer specifikt ud til jer og gennemgår jeres specifikke forespørgsler - sådan at I får en speciel gennemgang og vurdering af jeres hygiejniske forhold. 

 

Hvordan booker jeg et hygiejnebesøg

Du booker et hygiejnebesøg gennem nedenstående formel, hvor du beskriver kort i besked feltet:

Hvilken virksomhed er I...
Hvor mange medarbejdere, afdelinger og toiletter...
Får I besøg/gæster ofte i virksomheden...
Specifikke ønsker eller specielle fysiske forhold...


 

Hvad vil det sige at booke et hygiejnebesøg ?

Når du sender beskeden afsted til os, vil vi gennemgå jeres ønsker og uddybelser og vende tilbage med en mulig dato/tidspunkt for hygiejnebesøget.  ALT er gratis og uforpligtende, hvilket betyder at du IKKE skal betale eller føle dig nødsaget til at modtage tilbud, eller andet salgsmateriale medmindre du selv ønsker det. Vi kommer udelukkende for at hjælpe og vurdere jeres situation - så vi i fællesskab kan få skabt et bedre hygiejnisk miljø i de danske virksomheder. 

Hvordan foregår et hygiejnebesøg

Når du booker et hygiejnebesøg, vil vi enten komme forbi, eller kontakte jer gennem videoopkald. Derefter gennemgår vi i fællesskab jeres virksomhed, alle områder hvor der kommer mennesker og ser på hvordan i kunne forbedre jeres hygiejne indsats.  Efter vores erfaring, har vi fundet ud af at der altid er et område de færreste tænker over - eksempelvis som at have en håndsprit stander lige ude foran toilettet, for hvis blot nogle få glemmer at vaske hænder eller har vasket dem dårligt, vil der sætte sig bakterier på håndtaget. Ved at have en håndsprit ved udgang/indgang til toilet, har kunden eller medarbejderen altid mulighed for at spritte af helt til slut.

 

Book et uforpligtende og GRATIS hygiejnebesøg

Vi guider dig, så du får en passende løsning til den rigtige pris