Simply Chocolate | chokolade | Akrylboks 40 ass. | 400 gram
Varenummer: 21030521
 
DKK 322,19 / Pakke
DKK 257,75 ekskl. moms
 • Chokolade Simply Bites i en genanvendelig boks med Dark Marci, Creamy Carol, Grainy Sue, Crispy Carrie, Salty Fred, Mocca Molly, Pink Polly og Persian Perry

  Dark Marci: Dobbelt lag af premium mørk chokolade med et center af marcipan lavet på mandler fra Valencia. Et raffineret mix af sødt og let bittert giver den her klassiker noget helt ekstraordinært.

  Creamy Carol: Blød karamel er der ingen bedre end Carol. Forestil dig knækket af premium mørk chokolade mellem tænderne som en port til den blødeste, mest cremede karamel.

  Grainy Sue: Hjemmerørt base af karamel, peanuts, spelt og økologisk havre overtrukket med premium mørk chokolade. Den mørke chokoladeskal i kombination med et blødt, let sejt indre giver Sue en førsteplads i rigtig manges hjerter.

  Crispy Carrie: Et fashionabelt miks af flagesalt med knasende hjemmelavede karamelstykker omfavnet i den blødeste frakke af premium mælkechokolade.

  Salty Fred: Premium mørk chokolade med ristede, saltede mandler, kendt for deres altid høje kvalitet. Det salte hint og den frugtige chokolade er i perfekt balance.

  Mocca Molly: Tag en tår kaffe og bid ned i et stykke premium mørk chokolade, hvor smagen fra crunchy kaffebønner kildrer dig på tungen. Simpelthen den perfekte chokolade bite til kaffeelskeren.

  Pink Polly: Den perfekte balance mellem et hint af hindbær og lidt delikat knas fra persisk lakrids sammensmeltet i premium hvid chokolade. Polly både ligner en superstjerne og smager som en.

  Persian Perry: Hvid chokolade med ægte persisk lakrids, som også leverer på knas. Lakridsen er en smule mere bitter end alm. blød lakrids, og er derfor et perfekt modspil til den søde, hvide chokolade.

 • Mærke Simply Chocolate
  Størrelse 400 gram
Andre købte også