Mousetrapper

Mousetrapper er et svensk brand, der ønsker at bringe komfort og ergonomi ind på alle skriveborde.

Mousetrapper arbejder kontinuerligt på at udarbejde et funktionelt og elegant design der kommer til hjælp for brugeren. Mousetrapper har over 25 års erfaring i branchen, og er derfor et godt valg til god ergonomi på kontoret. Se vores udvalg af Mousetrapper produkter nedenfor.

Mousetrapper – ergonomi i høj kvalitet

Sidder på et kontor flere time om dagen? Eller har du måske et job, hvor du er på farten og især bruger din computer meget som arbejdsstation, bør du læse med her.

Mousetrapper er som nævnt et svensk brand, der udarbejder ergonomiske kontorløsninger for tastatur- og muse kombinationer. Kontorsmerter er spået til at være en af de kommende største folkesygdomme, fordi folk glemmer at benytte sig af ordentlig ergonomi mens de arbejder.

De fleste af os kan sikkert nikke genkendende til, at glemme ordentlig ergonomi i den travle hverdag, og derfor kan man komme afsted med ærgerlige nakke, lænd og håndledssmerter, som kunne have været undgået ved fast bevægelse og god ergonomi.

Mousetrapper har flere produkter der er med til at forebygge og lindre belastningsskader der kan opstå midt i arbejdet.

Vidste du: Hvis du sidder med hovedet bøjet ca. 30 grader mod bordet, hvis du f.eks. sidder med en bærbar computer, svarer det ca. til at sidde med en pose beton på nakken – du bliver nemlig udsat for en belastning på 20-22kg, hvorimod hvis du sidder ergonomisk og korrekt er nakken kun udsat for omkring 5kg belastning fra vægten af hovedet.

Mousetrapper fokuserer på bæredygtighed

Først og fremmest fokuserer mousetrapper i høj grad på bæredygtighed. Hele deres produktion og udvikling ligger i Sverige, hvilket betyder flere ting:

  • Mindre transport af materialer og produkter
  • Nemmere og hurtigere produktion ved hjælp af eget produktionsanlæg.
  • Nogle af de nyere produkter bliver produceret i genbrugsplast.
  • Mousetrapper tænker langsigtet som bygger på en sund virksomhed.

Du behøves derfor ikke være skeptisk overfor mousetrapper, det er kort sagt nogle rigtigt gode produkter i høj kvalitet, med fokus på bæredygtighed, sundhed og ergonomi.

Prøv Mousetrapper i 14 dage

Hvis du ønsker nogen af mousetrappers produkter, men du vil prøve dem først, før du køber. Så har du nu muligheden for at prøve produkterne i 14 dage.

Det eneste du skal gøre er at række ud til os på tlf. 55 72 10 75 eller på mail hp@hertels.dk og bede om en prøvetid med mousetrappers produkter. Herefter vil du enten få tilsendt en kasse med en prøvemodel som du selv kan sætte op, og hvis du i stedet ønsker en hånd med opsætning og vejledning, booker vi en tid med en mousetrapper konsulent der kommer forbi dig og foretager en opsætning af prøveenheden.

Find mousetrappers produkter her i mus og tastature og ergonomi eller se deres produkter ovenstående på denne side.