Backapp

Backapp har til hensigt at ændre hverdagen for stillesiddende mennesker.

Teknikken, som ligger bag Backapp, er helt unik med et mål om, at udvikle, fremstille og sælge stole, der træner de stabiliserende muskler i ryggen, mens man sidder ned.

En teknik, for at hjælpe mennesker på kontorer over hele verden med at opnå bedre sundhed og velvære.

Backapp har din ergonomi i højt fokus

Backapp er et brand der producerer ergonomiske løsninger, til dig som arbejder på et kontor, eller er meget stillesiddende. Backapp ønsker at ændre hverdagen for stillesiddende mennesker, ved hjælp af deres innovationsrige og gennemførte produkter, der træner de stabiliserende muskler i ryggen.

I vores sortiment fra Backapp finder du flere forskellige typer sadelstole, der er med til at træne dine muskler og balancepunkt mens du bruger stolen, så du ikke kommer til at sidde og falde sammen i stolen og få store kontorsmerter flere år efter.

Stolene er lavet i forskelligt lækkert materiale i høj kvalitet, så uanset om du ønsker en balancestol i plastik, alcantara læder eller uldstof har vi dem. Udover backapp balancestole, kan du også finde Backapp 360 balanceplade. Balancepladen fungerer sådan, at man stiller sig op på den, med hver fod placeret henholdsvis til venstre og højre fra midten, og derefter skal man forsøge at balancere sin krop ved brug af benene på pladen.

Backapp forskningsprojekt med Norges forskningsråd

Backapp har foretaget et forskningsprojekt, for at kortlægge hvordan og hvorfor kontormedarbejdere får rygproblemer. I undersøgelsen deltog 354 mennesker, heriblandt 209 kvinder og 145 mænd med en gennemsnitsalder på 42 år.

Disse deltagere sad på normale kontorstole med ryglæn i deres hverdag og blev bedt om at sidde på backapp stole og bruge backapp balanceplade i 6 uge, hvorefter de skulle svare på et spørgeskema om undersøgelsen.

Resultaterne forbløffede deltagerne, fordi før undersøgelsen havde 175 personer svaret at de havde smerter i nedre del af ryggen hver uge, hvilket svarede til 49,9% - efter eksperimentet var det kun 39,8% der stadig havde ondt – Backapp’s produkt havde altså været med til at fjerne 10 procentpoint af smerterne.

Et andet spørgsmål var, om deltagerne havde smerter i skuldre og nakke hver uge, der var 241 deltagere der havde smerter hvilket betød 68,1% - efter eksperimentet var det kun 39,8% der stadig havde ondt i skuldre og nakke, hvilket betød at Backapps produkter havde afhjulpet 29 procentpoint af smerterne.

Se vores udvalg af Backapp stole og ergonomi her.