Aqua d'or

Alle Aqua d'Or produkter er baseret på rent naturligt mineralvand - filtreret af 300 års rejse gennem den danske natur.

De er altid produceret med naturlig frugtsmag og naturlig farve, og de er altid uden sukker og selvfølgelig uden aspartam.

Aaua d'Or tilbyder et stort udvalg af sunde kvalitetsprodukter, ansvarligt produceret og leveret i bæredygtig emballage, hvorfor alle flasker lavet af 100% genbrugsplast.

Aqua d’Or fra det jyske

Som de fleste muligvis ikke ved, ligger Aqua d’Or i Jylland – faktisk i det midtjyske. Vandet tappes under den jyske hede, som er naturfredet og derfor er du altid sikret at få noget af de reneste vand, hvis du køber Aqua d’Or produkter.

Aqua d’Or kilden kan spores helt tilbage til sidste istid for ca. 10.000 år siden, hvor store gletsjere skred ind over Danmark og vores jod, imens det smeltede til det mest perfekt og rene drikkevand.

Aqua d’Or er et stort skandinavisk brand, der hver dag leverer flere tusinde liter til de skandinaviske lande med frisk og rent drikkevand. Du kan derfor også næsten være garanteret altid at støde på en Aqua d’Or vandflaske, uanset hvor du er henne i norden.

Bæredygtige produkter fra Aqua d’Or

Aqua d’Or værdsætter naturen, klima og miljøet. Derfor er alle deres plastikflasker lavet i 100% genbrugsplast, som hverken forringer kvaliteten eller smagen – tværtimod. Aqua d’Or arbejder ud fra et godt bæredygtighedsprincip der minimerer brugen af ressourcer, og samtidig indgår de i samarbejde med det danske pantsystem, sådan så flaskerne kan blive genanvendt og genbrugt i en ny produktlivscyklus.

Udover genbrugsplast til produkterne, foregår tapningen direkte på Aqua d’Or kilden, hvilket betyder at der derfor ikke er nogen transport mellem kilde og tapperi.

Denice Kildevand

Du har helt sikkert stødt på Denice kildevand før, som oftest er et billigere alternativ til Aqua d’Or. Det er de færreste der faktisk ved, at Aqua d’Or producerer Denice kildevand, de markedsfører det bare ikke, hvilket er med til at holde prisen ned og lav.

Du kan finde vores udvalg af billig Denice kildevand her, samt drikkevarer her, hvor du også finder Aqua d’Or produkter.