Canon blæk CL-38 color
Varenummer: 2146B001
.
DKK 217,63 / Stk.
DKK 174,10 ekskl. moms
 •  
CANON CL-38 COLOR


Mere information

 • FINE-farvepatron
  Dette 9 ml farveblæk med høj kapacitet giver større produktivitet end tilsvarende standardblæk. Blæktanken med tre farver og ChromaLife100-system bruges til at printe farvedokumenter og -fotos.

  Passer til Canon PIXMA iP1800, iP1900, iP2500, iP2600.

  Originalt Canon-blæk får det bedste frem i din Canon-printer, så du altid er sikret fremragende resultater. Canon-blæk sørger for, at din Canon-printer yder optimalt. Med det originale Canon-blæk kan du opnå utroligt klare og nøjagtige farver, der gør fotografier mindeværdige. Hudtoner ser meget naturlige ud, mens lyse farver er levende og alligevel realistiske.
  Det sorte pigmentblæk til print af dokumenter producerer klare, tydelige print af små bogstaver og skarpe linjer.
  Originalt Canon-blæk og fotopapir er skabt til hinanden. Derfor kan du fremstille flotte print i professional kvalitet derhjemme, der er resistente over for misfarvning i lang tid efter print. Print med vores fotoprintere med originalt ChromLife100-, ChromaLife100+- eller LUCIA-blæk på Canon-fotopapir beskytter dine billeder i en menneskealder. Canons unikke FINE-printhovedteknologi, der bruges i enhver PIXMA-printer, leverer enestående billedkvalitet og højhastighedsdokumentprint. Med en blækdysediameter så lille som 0,009 mm er det vigtigt at bruge blæk, der er specifikt beregnet til at arbejde med de præcise FINE-printhoveder. Originalt blæk opretholder printkvalitet og forlænger levetiden for din printer.

  Originalt Canon-blæk sikrer maksimal kvalitet og holdbare print og pålidelighed fra din printer.

 • Mærke Canon
  Farve CMY