Opvasketabs Neophos Classic 68 stk
Varenummer: 70074
.
DKK 138,44 / Stk.
DKK 110,75 ekskl. moms
 • Neophos er det førende opvaskemærke på globalt plan og har ligget i front indenfor maskinopvask i mere end 60 år. Samtidig er Neophos verdens største mærke inden for maskinopvaskeprodukter og er det mest anbefalede mærke af de førende opvaskemaskineproducenter. 

  Neophos forbedrer kontant deres produkter og følger tidens trends, så du altid er sikret en ren og skinnende opvask mange år frem i tiden og deres mission er at hjælpe deres kunder med at opnå den fornyede mulige opvask hurtigt og nemt.

  Neophos Classic er en traditionel to-lags opvasketab af hårdt presset pulver, som giver en klassisk og skinnende ren opvask første gang – hver gang!

  Neophos Classic er en god og effektiv hverdagstab, til den daglige opvask og den praktiske iblødsætningsfunktion, gør at den nemt blødgør hårde og indtørrede madrester og derfor let klarer alt lige fra lasagnerester og morgenmadsskåle til beskidte gryder og pander.

  Alle Neophos opvasketabs er samtidig med til at nedsætte det daglige vandforbrug, da de effektive formler sikrer at du ikke længere behøver at skylle dit beskidte service af, inden du kommer det i opvaskemaskinen. På den måde sparer du både tid og penge og bidrager samtidig til et mere ansvarligt vandforbrug.

 • Mærke Neophos
  Type Opvask
Andre købte også