Headset Jabra Evolve 65 MS Stereo
Varenummer: 124653
 
DKK 1.780,00 / Stk.
DKK 1.424,00 ekskl. moms
  • Jabra Evolve 65 MS stereo er et professionelt headset designet til at forbedre koncentrationen og samtaler. Exceptionel støjdæmpende teknologi giver dig fred til at arbejde i et støjende, åbent kontor ved at skabe en koncentrationszone rundt om dig, så du kan forblive fokuseret.

    Trådløs Bluetooth teknologi giver dig op til 30 meters rækkevidde fra din PC, smartphone eller tablet. Og med op til 10 timers batteritid undgår du at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm på en arbejdsdag. Tilslut nemt headset med én berøring via NFC.

    Dobbelt tilslutning gør dig i stand til at tilslutte headset til både din PC og en anden Bluetooth enhed på samme tid, så du kan tage opkaldet på din foretrukne telefonenhed. 

    En busy light indikator signalerer din tilgængelighed til dine kollegaer, og mikrofonarmen kan integreres i hovedbøjlen, når du ikke er i et opkald. Du har desuden mulighed for at sætte mikrofonen på mute på mikrofonarmen. De bløde ørepuder i kunstlæder gør headsettet behageligt at have på og stilfuldt at se på.

  • Mærke Jabra
    Farve Metallic|Sort